2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının iyi standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını belirlemek bâtınin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın bapları kullanma düzlükına için, rengine nazaran evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması hordaki gibidir

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son ayar kritik bir öneme sahiptir.

Test sonucunda eğer kapı istenilen sürede peklik ve bütnamdark esenlarsa sınav icazet raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayeste yüksek nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yararlı ise buna ilişkilı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin Yangın Kapısı Fiyatları atması da birlikte paha peşışını getirmektedir.

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedili çıkış bapsı adına çatı tabaka aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran muhtevabinası ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha zayıf kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna demetlı olarak daha adi olmaktadır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle Yangın Merdiveni Kapısı yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Harbi malzemelerden örgülmış olması ve kapıya güvenli bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının katkısızlanması muhtevain kapı ile çerçevesi beyninde boşluk olmamalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page